torna

Detall de la notícia

Imatge 3432920

25 anys de compromís del Consell Consultiu al servei de la ciutadania

“Vull agrair a tots els membres que formen i han format part del Consell Consultiu la seva feina rigorosa i el seu compromís al servei de la ciutadania i de les Illes Balears durant 25 anys”. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha fet aquestes declaracions a l’acte de lliurament de les memòries d’activitat dels anys 2016 i 2017 del Consell Consultiu, acompanyada d’Antoni Dièguez, president del Consell Consulti, i Vicenç Thomàs, vicepresident del Parlament de les Illes Balears.

Armengol ha destacat l’intens i “necessari” treball d’aquesta institució en l’assessorament de totes les administracions de les illes, fent possible que les normes no només siguin “de qualitat i s’ajustin a la legalitat, sinó que també satisfacin millor les finalitats perseguides i tinguin garanties per tirar endavant”.

En aquest sentit, la presidenta ha volgut agrair el consell d’aquesta institució durant els darrers tres anys, en els quals el Govern ha impulsat noves normes que “retornen drets, ens situen a l’avantguarda en qüestions de medi ambient i que afavoreixen i aporten seguretat a l’activitat econòmica”.

Finalment, tant la titular de l’Executiu com el president del Consell Consultiu, han recordat la Llei de cossos i escales propis del Consell Consultiu aprovada aquest any al Parlament, que aporta major estabilitat i eficàcia a les tasques desenvolupades per la institució, i que aquest any compleix 25 anys d’història.