torna

Detall de la notícia

Imatge 3432383

Educació treu a licitació l'ampliació del CEIP Ponent d'Inca per més de 459 mil euros

\El projecte contempla l’ampliació de l’edifici amb quatre aules i solucionarà els problemes d‘espai del centre

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Ponent d’Inca. Aquest projecte surt a licitació per un total de 459.406 euros i un termini d’execució de 5 mesos.

Projecte de millora  al CEIP Ponent 

L’obra de reforma al CEIP Ponent, a Inca, preveu una important actuació d’adequació del centre que solucionarà els actuals problemes d’espai. L’obra surt a licitació per 459.406 euros i té un termini d’execució de 5 mesos.

El projecte contempla l’ampliació de l’actual edifici amb la construcció de quatre noves aules. L’edifici consta de planta baixa i planta primera amb una disposició en forma d’U i amb un pati de joc i fora d’aquest les pistes esportives. El cantó sud-est de l’edifici només està edificat en planta baixa, havent-hi en planta primera una terrassa que és a on s’ubicaran les noves aules, amb accés des de l’interior de l’edifici i amb una sortida per una escala metàl·lica fins al pati central.

Aquestes obres surten a licitació conforme a la nova Llei de contractes del sector públic, a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. Una vegada s’han publicat, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 459 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.