torna

Detall de la notícia

Imatge 3431412

Neix T'Interessa, un butlletí per al personal de serveis generals de la CAIB

La Direcció General de Comunicació, amb el suport de l’EBAP i les direccions generals de Coordinació; Transparència i Bon Govern, i Funció Pública i Administracions Públiques, ha posat en marxa T’Interessa, un butlletí d’informació quinzenal en línia per al personal de serveis generals de l’Administració autonòmica. Aquesta iniciativa respon a la voluntat del Govern de les Illes Balears d’impulsar la comunicació interna dins els serveis generals de l’Administració autonòmica, i ho vol fer començant amb l’edició d’un butlletí d’informació diversa elaborat només per funcionaris i enfocat només als funcionaris.

La publicació neix amb la intenció d’apropar a aquest col·lectiu professional les darreres notícies en matèria de convocatòries, carrera professional, nova normativa, la implantació del sistema d’avaluació de 360º i les propostes d’activitats formatives, entre d’altres. 

T’Interessa complementa la intranet corporativa amb informació directa i adreçada específicament al personal de Serveis Generals.

A més a més, els destinataris d’aquesta iniciativa poden formular qualsevol comentari o suggeriment a l’adreça electrònica tinteressa@caib.es, amb la intenció de compartir i debatre qualsevol tema del seu interès i fer així més enriquidor el projecte. 

Pots consultar el butlletí T’Interessa fent clic AQUÍ.