torna

Detall de la notícia

Imatge 3404181

Publicades les llistes definitives dels alumnes de les Balears que podran millorar els seus coneixements orals d'anglès aquest estiu

 
Finalment seran un total de 340 alumnes, 104 més que l’estiu passat
Enguany s’ha incrementat la dotació i s’ha obert a alumnat de segon cicle d’FP
 
La Conselleria d’Educació i Universitat ja ha fet públiques les llistes definitives dels 340 alumnes de les Illes Balears que participaran de les dues iniciatives per millorar els seus coneixements orals d’anglès de franc aquest estiu. En total, seran 246 alumnes de 6è de primària i 94 de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior d’FP, això suposa 104 alumnes més que l’estiu passat.
 
Es tracta de la segona edició d’aquest programa d’immersió lingüística que l’estiu passat es va convocar per primera vegada a través de dues iniciatives per millorar els coneixements orals d’anglès dels alumnes de primària i de batxillerat i va tenir una extraordinària acollida. Enguany, s’inverteixen 250.000 euros en aquest projecte.
 
Una primera part dels ajuts, de 170.000 euros, es reparteix en 94 alumnes (72 de Mallorca, 10 de Menorca i 12 d’Eivissa) de 1r de batxillerat (73 alumnes de batxillerat) i de 2n d’un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior (21 alumnes d’FP) de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que han estat seleccionats per fer el Curs intensiu d’immersió en llengua anglesa a l’estranger de 2 setmanes de durada i amb un total de 45-50 hores lectives. El curs es realitzarà al Regne Unit en el període comprès des de finals de juliol al 31 d’agost de 2017 en grups d’un màxim de 15 persones.
 
La resta d’ajuts que sumen 80.000 euros seran per 246 alumnes (205 de Mallorca, 25 de Menorca i 16 d’Eivissa) de 6è de primària podran millorar la seva competència oral en llengua anglesa a través d’una escola d’estiu en llengua anglesa d’una durada de 10 dies lectius (de dilluns a divendres) i amb un total de 50 hores lectives d’immersió a centres de Mallorca, Menorca i Eivissa.
 
A partir de la publicació de les llistes definitives a la pàgina web de la Direcció general de Formació Professional i Formació del Professorat, els beneficiaris tenen 3 dies per acceptar l’ajut i autoritzar la participació de l’alumnat al programa, des d’avui 25 fins dia 27, inclòs. Transcorregut aquest període i en el cas que quedin places lliures, es començarà a cridar als seleccionats que han quedat en llista d’espera.     

Aquestes dues iniciatives permetran que alumnes de 6è de primària i de 1r de batxillerat i 2n de cicles formatius de grau mitjà i grau superior d’FP de centres educatius de les Illes Balears puguin millorar els seus coneixements oral d’anglès aquest estiu completament de franc.
  
Tota la informació relativa a aquesta convocatòria (resolució, annexos en format Word, instruccions per a les famílies, calendari previst) estan disponibles per a la seva consulta a la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat (http://dgfpfp.caib.es).