torna

Detall de la notícia

Imatge 3399347

Convocatòria "Programa de Grups d'Aprenentatge Col·laboratiu" 2019/2020

CONVOCATÒRIA "PROGRAMA DE GRUPS D'APRENENTATGE COL·LABORATIU" DE L'EBAP 2019/2020

Amb l’objectiu de superar les fórmules més tradicionals d’aula i d’aprenentatge formal i totalment guiat, l'EBAP va apostar el 2018 per el desenvolupament dels Grups d'Aprenentatge Col·laboratiu a l'administració pública de la nostra comunitat.

La primera experiència va donar com a resultat la creació de cinc grups d’aprenentatge col·laboratiu que han treballat entre els mesos de novembre de 2018 i juny del 2019. Aquests grups han creat els seus productes de coneixement de manera col·laborativa a partir del treball que han realitzat a través de diferents metodologies i diferents canals de comunicació com missatgeria instantània, trobades presencials, plataforma Moodle, eines col·laboratives al núvol, Twitter, etc.

Els grups que han finalitzat i els productes de coneixement que han creat són els següents:

NOM DEL GAC
 PRODUCTE DE CONEIXEMENT
 IKIGAI.7
 Manual de Qualitat d’Autoritzacions de Seguretat Alimentària de la Direcció General de Salut Pública i Participació
 FORMIGA  Procediment de gestió de la formació. Millora de la gestió formativa.
 TISOC   
Blog d’experiències: tisocib.blogspot.com
Fitxes temàtiques i propostes de millora
 XIEDIB   
 Plataforma digital oberta per a instructors i instructores d’expedients disciplinaris de les policies locals de les Illes Balears
 WORK PRO  Manual de processos i procediments del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals
 DRONECAIB   
 Guia per a la gestió de drons a la CAIB

 

En aquest treballs podem apreciar l’excel·lent capacitat d’innovació que pot sorgir de les administracions públiques a partir del treball col·laboratiu i de l’aprenentatge dels seus professionals.

Avui presentam una nova convocatòria del Pograma de Grups d’Aprenentatge Col·laboratiu. De les persones que ja han participat a algun d’aquests grups, el 85% ens han dit que recomanarien els GAC a altres persones, així que, si creus que la millora de qualque aspecte concret del teu treball diari passa per treballar col·laborativament i compartint experiències amb altres persones; si tens identificat un problema que se solucionaria amb la interacció, les aportacions i la feina en xarxa de diferents professionals; si vols crear de forma compartida una guia o un manual pràctic generat amb el coneixement de diverses persones i que pugui ser d’utilitat per d’altres... no deixis passar l’oportunitat de formar part d’un Grup d’Aprenentatge Col·laboratiu de l’EBAP.

Trobareu tota la informació necessària per conèixer el funcionament d’aquest programa en aquest enllaç: <http://www.caib.es/sites/formacioebap/ca/manual_gac>.

Animeu-vos!