torna

Detall de la notícia

Imatge 3392986

Recepció al CEIP Badies (Llucmajor) amb motiu del guardó obtingut als Premis Baldiri Reixac

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, varen rebre ahir, 11 de juny, una representació del CEIP Badies (Llucmajor) amb motiu del premi aconseguit per aquest centre a la quarantena edició dels Premis Baldiri Reixac organitzats per la Fundació Carulla. En representació del CEIP Badies varen assistir a la recepció la seva directora, Antònia Pol, les docents responsables del projecte premiat (Jerònia Capó, Elisa Cano i Emma García) i una representació dels alumnes de 6è A i 6è B de primària (Sam García, Luccia Madell, Arnau Pons i Tania Sales).

Els Premis Baldiri Reixac estan destinats a l’estímul i al reconeixement de les bones pràctiques educatives i el seu àmbit d’actuació són els territoris de parla catalana. Es convoquen en tres modalitats: premis als millors projectes de centres, premis d’estímul a mestres i professors per a la transformació educativa de l’aula i premis a alumnes compromesos, encuriosits i creatius, modalitat aquesta darrera per la qual el CEIP Badies, amb el projecte “Un gimnàs natural per a l’escola”, ha estat guardonat. 

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el passat diumenge 3 de juny en el Teatre Nacional de Catalunya i, en representació del CEIP Badies, varen recollir el guardó les mestres responsables del projecte Elisa Cano, Emma García i Jerònia Capó.

“Un gimnàs natural per a l’escola” 

El projecte “Un gimnàs natural per a l’escola” va ser presentat pels alumnes de 6è de primària i tenia com a finalitat adequar un espai proper al centre com a zona recreativa, jardí botànic i gimnàs natural perquè en poguessin gaudir no tan sols l’alumnat del CEIP Badia sinó també la gent dels nuclis poblacionals de Badia Gran, Badia Blava, Tolleric, sa Torre, Puig de Ros i ses Palmeres.  

Per això, i per dur a terme aquesta iniciativa, aquests alumnes varen elaborar una sèrie de propostes que presentaren a l’Ajuntament de Llucmajor. En aquest sentit, varen redactar una carta formal que adreçaren al batle d’aleshores Bernardí Vives, elaboraren un dossier amb les tasques que s’havien de dur a terme, prepararen un pressupost de despeses, realitzaren uns plànols amb la distribució possible de l’espai i, finalment, redactaren una instància formal dirigida al batle on li explicaven el lliurament de tota aquesta documentació. Per la seva part, l’Ajuntament valorà molt positivament aquesta iniciativa i donà el vistiplau a la sol·licitud.

Enllaços