torna

Detall de la notícia

Imatge 3391981

La consellera de Cultura, Participació i Esports rep a Eivissa a la Selecció espanyola masculina d'Handbol

La consellera de Cultura, Participació i Esports Fanny Tur ha assistit avui, juntament amb el conseller insular d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas i el president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres  a la recepció oficial a la selecció espanyola absoluta masculina d’Handbol al Consell d’Eivissa.

La selecció espanyola masculina d'handbol en categoria absoluta s’ha concentrat a Eivissa des del passat 5 de juny per preparar els Jocs del Mediterrani. S’han entrenat al Pavelló de Blanca Dona i avui han realitzat un entrenament de portes obertes a partir de les 10 hores i que ha finalitzat amb una firma d'autògrafs.

L'organització d'aquest esdeveniment ha estat a càrrec de la Federació Balear d'Handbol juntament amb la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell d'Eivissa.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears s’ha fet càrrec de les despeses dels desplaçaments dels integrants de l'expedició i part del cost del seu allotjament a la ciutat d'Eivissa. A més, un tècnic de la Direcció General d'Esports s’ha traslladat a Eivissa durant els dies de la concentració per donar suport logístic.