torna

Detall de la notícia

Imatge 3376830

Obert el termini per participar del Programa de Reutilització de Llibres i Material Didàctic del curs 2018/2019

Adreçat a tot l’alumnat d’educació primària i d’educació secundària de centres públics i concertats de les Illes Balears  


La Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant la Direcció general d’Innovació i Comunitat Educativa acaba de publicar les instruccions del Programa de Reutilització de Llibres i Material Didàctic del curs 2018/2019. A partir d’ara tots els centres de primària i secundària es poden inscriure.

Una iniciativa a la que s’hi destinen 1.500.000 euros per el curs 2018-19, adreçada a centres públics i concertats de primària i secundària, i que vol estimular a la participació en aquests programes ja que, a més de donar suport econòmic a les famílies, també tenen una important vessant educativa.

Aquest Programa de Reutilització consisteix en la creació d'un fons de llibres i material didàctic, que proposa combinar l'educació en valors de caràcter social, solidari i ecoambiental amb l'estalvi econòmic de les famílies.

L'aportació de la Conselleria d'Educació i Universitat al Programa es manté en els 50 euros per a cada estudiant i el termini d'inscripció per educació primària és fins al dia 25 de juny i per educació secundària és fins al dia 9 d'octubre de 2018.

El programa s’aplica a centres públics i concertats. Els públics estan obligats a oferir-los sempre que hi hagi un mínim d’un 10% de l’alumnat del centre que sol•liciti adherir-s’hi.

Enguany hi ha 173 centres de Balears adherits als programes de reutilització de llibres, 17 més que el curs passat, dels quals 153 són de primària i 20 de secundària. Això suposa que 28.949 alumnes de les illes participen al llarg del curs 2017/18 en aquestes iniciatives, 8.483 més que el curs anterior.

Per ampliar aquesta informació podeu visitar la web de la Conselleria https://bit.ly/2JlrLld