torna

Detall de la notícia

Imatge 3366766

La selecció espanyola d'handbol es concentrarà a Eivissa per preparar els Jocs del Mediterrani

La consellera de Cultura, Participació i Esports Fanny Tur ha assistit avui a la presentació de la concentració preparatòria a Eivissa de la selecció espanyola absoluta masculina d'handbol, juntament amb el director insular d'Esports, Fernando Gómez, Eugénio Tilves, director tècnic de la Federació Balear d'Handbol i Raul Fullana, president de la Federació Balear d'Handbol i vicepresident de la selecció espanyola d'handbol.

La selecció espanyola masculina d'handbol en categoria absoluta es concentrarà a Eivissa els dies 5 i 10 de juny per preparar els Jocs del Mediterrani. Aquest esdeveniment ha estat publicitat per part de la Real Federación Española de Balonmano com "Concentración de los Hispanos en Ibiza". Els actuals campions d'Europa d'handbol estaran a Eivissa entre els dies 5 i 10 de juny i s'entrenaran en el Pavelló de Blanca Dona. Dia 9 de juny realitzaran un entrenament de portes obertes a partir de les 10 hores i que finalitzarà amb una firma d'autògrafs a partir de les 12 hores. A les 13 h, d'aquest mateix dia, se celebrarà una jornada tècnica a càrrec de Jesús Rivilla, preparador físic de la selecció.

L'organització d'aquest esdeveniment ha estat a càrrec de la Federació Balear d'Handbol juntament amb la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i el Consell d'Eivissa.

La consellera Fanny Tur ha destacat que: "Vull agrair la sensibilitat que ha tingut la federació Balear d'Handbol, perquè si alguna illa es mereixia això era Eivissa, després de la bona feina feta en la promoció de l'handbol local". La presència de la selecció absoluta d'handbol i actual Campiona d'Europa és la de més alt nivell esportiu que ha rebut mai l'illa d'Eivissa i coincideix amb la temporada de l'Handbol Club Puig d'en Valls femení en la màxima categoria estatal.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports es fa càrrec de les despeses dels desplaçaments dels integrants de l'expedició i part del cost del seu allotjament a la ciutat d'Eivissa. A més, un tècnic de la Direcció General d'Esports es traslladarà a Eivissa durant els dies de la concentració per donar suport logístic.