torna

Detall de la notícia

Imatge 3364123

Acte d'obertura de l'Euro Parlament Palma

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va assistir el passat 9 de maig a l’acte d’obertura de la primera sessió de l’Euro Parlament de Palma que va tenir lloc a l’Auditòrium de Palma amb motiu del Dia d’Europa. A aquest esdeveniment, organitzat pel col·legi Liceu Francès de Palma en col·laboració amb Agora Portals International School i els col·legis Liceu Francès Molière de Saragossa i Liceu Francès d’Alacant, també hi assistiren Michel Magnier, cònsol honorari de França a Palma; Rosa María Cañameras, directora gerent del Centre Balears Europa, i Josep Maria Lloveras, professor de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.  

Euro Parlament Palma tenia com a objectiu simular el funcionament del Parlament Europeu. En aquest sentit, prop de 150 alumnes d’entre 13 i 18 anys dels centres abans esmentats varen debatre al llarg dels dos dies que va durar l’esdeveniment (8 i 9 de maig) diferents propostes i solucions amb relació al Brexit, la relació d’Europa amb els Estats Units, l’acollida dels refugiats o el desenvolupament d’una política sostenible.       

Durant la seva intervenció, la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, donà l’enhorabona als organitzadors d’aquest projecte tot destacant-ne els continguts i la metodologia utilitzada, a més de remarcar que iniciatives com aquestes faciliten els intercanvis lingüístics i culturals entre alumnes de diferents indrets.