torna

Detall de la notícia

Imatge 3363675

La Conselleria de Cultura presenta un concert de cambra al Castell de Sant Antoni dia 20 de maig

Un quintet de corda interpretarà un concert al Castell de Sant Antoni, Menorca, dia 20 de maig, a les 20:30 h, en el cinquè concert del cicle primavera/estiu de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears. El castell de Sant Antoni és la gènesi del poble de la badia de Fornells, enclavament estratègic de l'illa, que va néixer lligat a aquesta fortificació.


En aquest entorn tan idíl·lic, el públic podrà gaudir de la següent programació: Te Deum de M.A. Charpentier; Ave Maria de Bach & Gounod; Badinerie. Suite núm. 2 de J.S. Bach; Ave Maria de F. Schubert; Water Music. Suite núm. 2 de G.F. Händel; Thais meditacion de J. Massenet; Toreador Carmen de G. Bizet; Nocturne Op. 9 núm. 2 F.Chopin; Salut d'Amour. Op. 12 de E. Elgar; O mio bambino caro de G. Puccini; Siboney de E. Lecuona; Oblivion de A. Piazzolla; Tango Scent of woman de C. Gardel/I. Perlman.

El quintet de corda estarà compost per: Andrei Melkumov, violí; Gabriel Martí, violí; Sonia Krasnova, viola; Felipe Temes, cello i Jozef Szafrañsky, contrabaix.

Per aquest concert l'entrada serà lliure fins a completar aforament.