torna

Detall de la notícia

Imatge 3352238

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears finalitza la temporada 2017/2018 amb el solista Emmanuel Pahud

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears finalitzarà la temporada 2017-2018 el dijous, 17 de maig, a les 20:00h, a l’Auditorium de Palma. Per posar el fermall d’or, la Simfònica estarà acompanyada d’un dels flautistes solistes més importants, Emmanuel Pahud, que interpretarà el Concert per a flauta núm.2 de W. A. Mozart; “Intermezzo” de l’òpera de Carmen de G. Bizet i la Fantasia brillant sobre “Carmen” de F. Borne. Aquest concert, dirigit pel mestre titular Pablo Mielgo, es completarà amb la Simfonia Fantàstica d’H. Berlioz.

A més de tots aquests components, l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears comptarà amb els seus academicistes que seran protagonistes a un concert de temporada. El projecte "Acadèmia Simfònica" està destinat als joves músics per obrir l'orquestra per a què futurs professionals tinguin l'experiència de compartir amb els nostres músics programes d'alta qualitat.

El Concert per a flauta núm. 2 de W.A. Mozart; “Intermezzo” de l’òpera de Carmen de G. Bizet; i Fantasia Brillant sobre “Carmen” de F. Borne els interpretarà el solista Emmanuel Pahud. El flautista francosuís, solista de la filharmònica de Berlín, actua regularment en les principals sèries de concerts, festivals i amb orquestres de tot el món, i ha col·laborat com a solista amb directors tan importants com Abbado, Antonini, Barenboim, Boulez, Fischer etc. Emmanuel va ser nomenat Chevalier dans l'Ordre des Arts et des Lettres per la seva contribució a la música i és HonRAM de la Royal Academy of Music. A més, és ambaixador d’UNICEF.

Per finalitzar el concert i la temporada 2017/2018, l’Orquestra interpretarà la Simfonia Fantàstica d’H. Berlioz; un clar exemple de música descriptiva i programàtica que alterna diversos elements d’alegria, depressió i religiosos.