torna

Detall de la notícia

Imatge 3349646

Trobada entre l'Associació d'Inspectors d'Educació (ADIDE) i el conseller Martí March

March es compromet a convocar oposicions el 2019 i a incrementar la dotació de Menorca i d’Eivissa

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, s’ha reunit avui amb els representants de l’Associació d’Inspectors d’Educació (ADIDE) a Balears. Han assistit el seu president, José Manuel Bar, el vicepresident, Francisco García Caraballo, i els vocals de la Junta Directiva, Juan Vicente Pérez Hernández, Carme Martorell i Antonio González.

A la trobada han tractat sobre el tractament de les funcions i característiques de la inspecció educativa que s’haurien d’incloure en la futura Llei Educativa. Els representants d’ADIDE han destacat, a més, que la normativa vigent  és de 2001 i actualment resulta imprescindible afrontar la seva actualització. S’ha fet un especial esment a les funcions d’assessorament i avaluació, a més de l’autonomia de centres.

Per altra banda, s’ha tractat la possibilitat de convocar noves oposicions per al cos d’inspectors educatius. March s’ha compromès a convocar-les l’any 2019, abans de la convocatòria general de personal docent. També ha volgut destacar que s’incorporarà una plaça nova a Menorca i una a Eivissa, passant de 2 a 3 en el primer cas i de 3 a 4 al segon.