torna

Detall de la notícia

Imatge 3349600

Exposició dels centres educatius de Sóller que participen en el programa Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana

El passat divendres, 11 de maig, es va inaugurar a la capella de les Escolàpies de Sóller l’exposició dels diferents projectes dels centres educatius de Sóller que participen en el programa de formació i transferència Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana. A l’acte hi assistiren el director insular de Territori i Paisatge del Consell de Mallorca, Miquel Vadell, el batle de Sóller, Jaume Servera, i la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda.    

En aquest sentit, a l’exposició, que es va poder visitar durant tot el cap de setmana, s’hi varen poden veure els següents treballs:

  • “El cultiu de la taronja”, del CEIP Es Fossaret.   
  • “Si la coneixes, l’estimaràs”, de l’IES Guillem Colom Casasnoves.
  • “Feim camí per la Serra”, del CC Sagrats Cors.
  • “TQT carrer de la Lluna”, del CEIP Es Puig.  
  • “Trepitjar la Serra”, del CEIP Ses Marjades.
  • “Els animals de la Serra”, del CEIP Fornalutx.

Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana

Aquest programa, que és fruit de la col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat i el Consell de Mallorca, vol promoure la metodologia d’aprenentatge servei dins el currículum dels centres educatius de l’àmbit de l’illa de Mallorca en el marc de la serra de Tramuntana per afavorir l’establiment de xarxes comunitàries amb responsabilitat social. L’aprenentatge servei és una metodologia que, mitjançant la detecció de necessitats reals, afavoreix processos d’aprenentatge i de servei a l’entorn amb l’objectiu de conèixer-lo i participar, en comunitat, a millorar-lo.