torna

Detall de la notícia

Imatge 3349094

La Conselleria d'Esports ha organitzat aquest cap de setmana a Eivissa les Finals en Edat Escolar d'escacs i natació, i a Palma, les de voleibol

Aquest cap de setmana s’han celebrat a Eivissa les Finals d'Esport en Edat Escolar de les Illes Balears d’escacs sub 12, sub 14 i sub 16, en les categories masculí i femení, i les de natació aleví, masculí i femení, mentre que a Palma s'hi han jugat les de voleibol. Les Finals d’Esport en Edat Escolar estan organitzades per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de la Direcció General d’Esports i Joventut.

 
En les finals d'escacs disputades a l'Hotel Ibiza Playa, el primer classificat en sub 12 ha estat Pablo Luis Aguado (Mallorca), en sub 14, Doro Gomila (Menorca) i en sub 16 masculí, Jordi Amengual (Mallorca), i en femení, Sara Fernández (Mallorca).

En les finals de voleibol, jugades a les instal·lacions del Col·legi CIDE de Palma, l’equip guanyador ha estat el CVS Const. M. Galindo Sóller.

Pel que fa a natació, les finals del qual s'han disputat en el complex esportiu Es Raspallar, podeu veure els resultats en el quadre classificatori adjunt.