torna

Detall de la notícia

Imatge 3345528

El SOIB inicia la preselecció per cobrir 84 llocs de treball en els supermercats Mercadona de Mallorca

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), a través del servei SOIB Empreses, ha iniciat avui un procés de preselecció de candidats i candidates per cobrir 84 llocs de treball en els supermercats Mercadona a Mallorca. Les persones interessades, procedents de la base de dades de demandants d'ocupació del SOIB, han estat citades a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, per a les entrevistes inicials. Posteriorment Mercadona farà la selecció final.

Concretament Mercadona oferta aquests llocs de treball en els seus establiments de Palma, Calvià, Andratx, Llucmajor, Campos, Manacor, Cala Rajada, Cala Millor, Alcúdia i Can Picafort. A través d'aquest procés de preselecció l'empresa de distribució comercial espera disposar de professionals que s'adaptin als perfils de caixer i reponedor.

El passat 11 d’abril el personal del SOIB Menorca i dels Serveis Centrals ja van col·laborar en un procés de selecció del mateix perfil professional de caixa i reposició per a un total de 55 llocs de feina: 35 per a Ciutadella i 20 per a Mao.  Enguany, a les dues illes, en els dos processos de selecció per Mercadona s’han ofert un total de 139 llocs de feina.

Aquesta és la tercera vegada que Mercadona i el SOIB Empreses col·laboren per trobar els perfils més adequats a les necessitats que té aquesta empresa. El mes d’abril de 2017 es varen seleccionar més de 80 vacants per als supermercats Mercadona d’Inca, Marratxí, Palma, Calvià, Andratx i Llucmajor.

El servei d'intermediació del SOIB pretén amb aquest tipus d'accions generar oportunitats per a les persones inscrites com demandants d'ocupació al SOIB i les que estan apuntades per millora de treball. Les persones interessades poden trobar més informació al cercador d'ofertes de feina del SOIB.