torna

Detall de la notícia

Imatge 3342556

Segon concert de cambra del cicle Primavera/Estiu de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears

El 6 de maig, a les 12:00h, a Es Baluard, serà el segon concert del cicle “Primavera/Estiu de música de cambra” de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears. En aquesta ocasió, un quartet de corda enamorarà els assistents amb dues obres, El quartet núm. 14 de W.A.Mozart i El quartet núm. 1 de P.I. Txaikovski, en un dia molt especial, en el dia de la mare.

El concert començarà amb El quartet núm. 14 de Mozart, més conegut com El quartet de la primavera, compost el 1782. Són quatre moviments que es caracteritzen per una gran varietat de textures i colors i una exuberant bellesa. Es tracta d’un dels quartets més importants del compositor austríac.

Per finalitzar el concert, El quartet núm. 1 de P.I. Txaikovski; és el primer dels tres quartets complets que es publicaren, compost per quatre moviments. Cal destacar que el segon és un fragment popular ple de sentiments i melancolia.

Aquest concert serà interpretat per Mª Luisa Payeras, violí; Paula Marqués, violí; Junko Kuroki, viola i Ella Mikhaylenko, cello.

Les entrades, que es poden recollir al Museu Es Baluard, tenen un preu de 5 euros (abonats OSIB); 8 euros (entrada general) i per als infants l’entrada és gratuïta.

El cicle Primavera/Estiu de música de cambra es compon de deu concerts que es reparteixen des del 29 d’abril fins al 7 de juliol per llocs emblemàtics de les Illes Balears. Amb el cicle de tardor, la intenció de la Fundació és haver tocat a totes les illes i augmentar la presència a la Part Forana.