torna

Detall de la notícia

Imatge 3311075

La consellera Fanny Tur signa a Eivissa els contractes de patrocini amb els equips de les Pitiüses

Avui de matí, la consellera Fanny Tur ha signat a Eivissa els contractes de patrocini amb els equips de les Pitiüses que participen de les lligues regulars de màxima categoria a nivell estatal, no professionals d’esports col·lectius olímpics. Es tracta de la primera línia d’ajuts per patrocini a equips esportius que es gestiona a través de la Fundació per a l’Esport Balear. Els primers contractes s’han signat a Eivissa amb els equips de les Pitiüses i pròximament es signaran a les altres illes amb els equips de Mallorca i de Menorca.

Són 8 els equips de les Illes Balears que rebran ajudes per patrocini. D’aquests vuit, quatre són de les Pitiüses (3 d’Eivissa i 1 de Formentera) i la suma de les quals arriba a 113.000 €: SCR Penya Esportiva Santa Eulària (28.000 €), Handbol Puig d’En Valls (28.000 €), Club Voleibol Eivissa (25.000 €) i Societat Esportiva Formentera (32.000 €).

Tur ha presentat aquesta nova línia d'ajuts amb el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Josep Abrines, acompanyats del conseller insular d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, el director insular d'Esports i Joventut, Fernando Gómez, i els representants i la plantilla de cada un dels equips.

La consellera Fanny Tur ha destacat que “pujar de categoria és un mèrit, però també un repte. Tots els suports són pocs i al marge de les línies d’ajudes habituals que hem anat augmentant, aquest és un suport més”. A més de les subvencions existents pels equips que competeixen a nivell estatal, aquest any 2018 com a novetat es realitzen aquests patrocinis amb els equips de màxima categoria estatal ja que tenen un retorn mediàtic molt important per a les Illes Balears.

El patrocini dels equips consisteix en la promoció del nom d'una localitat de les Illes Balears, inclosa al nom de l'equip patrocinat i la difusió i publicitat de la imatge de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i de la Fundació per a l'Esport Balear durant els partits disputats al llarg de la lliga regular de categoria estatal a la que participin,així com altres actes i competicions celebrats durant l'any 2018 amb presència de l'equip o club patrocinat. Aquests patrocinis estan subjectes a unes determinades condicions per part del Govern balear en relació al retorn mediàtic de representar el nom de les illes arreu de l’Estat.