torna

Detall de la notícia

Imatge 3310522

50 docents varen participar ahir a Menorca a la primera conferència del cicle "Les competències socials i creatives a l'FP"

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, acompanyada del delegat d’Educació a Menorca, Joan Marqués, i del cap del Servei de Normalització Lingüística i Formació, Tomeu Barceló, varen inaugurar ahir a l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó el cicle de conferències “Les competències socials i creatives a l’FP”. Aquestes jornades de formació, a les quals participen 50 docents d’FP, tenen com a objectiu fomentar la creativitat i la innovació en la formació professional i, a la vegada, impulsar les competències socials i creatives del professorat d’FP per millorar la pràctica educativa. En paraules de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, “es tracta d’impulsar una FP que respongui a les necessitats actuals de les empreses i a la millora de la competitivitat de l’economia de les Illes Balears”.

El cicle s’inaugurà ahir amb la conferència ”Ampliar o adequar el talent: quina és la prioritat?”, que impartí Antoni Riera Font, catedràtic d’Economia Aplicada de la  Universitat de les Illes Balears. A aquesta conferència n’hi seguiran dues més:

  • Dijous, 19 d’abril, de 17 a 19 h (IES Biel Martí de Ferreries): “El formador ¿debe ser también un líder?”, a càrrec de Miguel Udaondo Durán, enginyer industrial i expert en coaching.
  • Dijous, 3 de maig, de 16.30 a 18.30 h (IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella): “Creativitat, innovació i emprenedoria: missió impossible a la formació professional?”, a càrrec de Margarita Munar López, economista i consultora de formació de la Universitat Oberta de Catalunya.