torna

Detall de la notícia

Imatge 3310282

El Govern col·labora per primera vegada amb l'Ibiza Marathon

Avui matí la consellera de Cultura, Participació i Esports Fanny Tur ha assistit a la presentació a Santa Eulària des Riu de la segona edició de l’Ibiza Marathon que tendrà lloc el pròxim 7 d’abril.

Per primera vegada el Govern, a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, hi participa a través d’una línia de patrocini d’esdeveniments d’alt nivell, com a l’Ibiza MTB que es va celebrar la setmana passada, per la seva alta participació. Un percentatge important dels inscrits són de les Illes Balears i hi ha un 41% d’atletes femenines inscrites, des de la Conselleria es dona suport a aquests esdeveniments que afavoreixen la visibilitat de l’esport femení i que permeten als esportistes de les nostres illes poder participar de competicions prestigioses com és l’Ibiza Marathon.

La consellera Fanny Tur, que ha presentat avui la marató, juntament amb representants del Consell d’Eivissa i els ajuntaments d’Eivissa i Santa Eulària des Riu, ha destacat que “per a Eivissa i les Illes Balears aquest és un esdeveniment que representa una gran oportunitat d’atracció pel turisme esportiu, i permet situar l’illa com a punt de referència internacional a nivell esportiu”.

La prova estrenarà un nou circuit que travessarà enclavaments únics com el port d’Eivissa, el camí vell de Sant Mateu, Santa Gertrudis, Es Canar, Punta Arabí i el passeig marítim de Santa Eulària des Riu. La participació prevista supera els 2.000 participants, essent la més nombrosa de l’illa.