torna

Detall de la notícia

Imatge 3310236

Un total de 50 docents participen avui a Menorca del Cicle de conferències: Les competències socials i creatives a l'FP

Es tracta d'impulsar una FP que respongui a les necessitats actuals de les empreses i a la millora de la competitivitat de l'economia de les Illes Balears

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda acompanyada del delegat d’Educació a Menorca, Joan Marqués i del Cap de Servei de Normalització Lingüística i Formació, Tomeu Barceló ha inaugurat avui el Cicle de Conferències: Les competències socials i creatives a l’FP que es celebra a l’IES Joan Ramis i Ramis a Maó, Menorca.  

Unes jornades de formació de les que participen 50 docents de FP per fomentar la creativitat i la innovació en la Formació Professional. A la vegada que s’impulsa les competències socials i creatives del professorat d'FP per millorar la pràctica educativa.

En paraules de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda es tracta d'impulsar una FP que respongui a les necessitats actuals de les empreses i a la millora de la competitivitat de l'economia de les Illes Balears.

Aquest cicle que comença avui a Menorca amb la conferència del catedràtic d’Economia Aplicada de la  UIB, Antoni Riera Font, “Ampliar o adequar el talent: quina és la prioritat?”compta amb dos conferències més previstes els propers 19 d’abril i 3 de maig. Els convidats són l’Enginyer i expert en Coaching, Miguel Udaondo Durán amb la conferència: “El formador ¿debe ser también un líder?” i l’Economista i consultora en formació de la UOC, Margarita Munar López que departirà sobre “Creativitat, innovació i empreniment: missió impossible a la Formació Professional?”.