torna

Detall de la notícia

Imatge 3309258

Primera jornada de promoció de reanimació cardiopulmonar. 5 minuts per un cor. Objectiu: aconseguir el Rècord Guinness

19 de maig de 2018, Palma Arena

El proper 19 de maig es durà a terme la primera jornada de reanimació cardiopulmonar (RCP) a les Illes Balears, en el velòdrom Palma Arena, organitzada per la Conselleria de Salut, la Gerència del 061 del Servei de Salut, la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears i el Consell de Mallorca, a més d’ajuntaments i altres institucions públiques i privades.

L’objectiu de la trobada és aconseguir establir el Rècord Guinness de persones fent durant cinc minuts una RCP en maniquins adults, infants i lactants.

Qualsevol persona que presencia un aturada cardiorespiratòria ha de saber la importància d'activar la cadena de supervivència: alerta precoç, reanimació bàsica precoç, desfibril•lació precoç i reanimació avançada precoç.

El 19 de maig les persones que participin en la jornada aprendran les maniobres de reanimació i participaran en la consecució del Rècord Guinness.

Anima't!

La inscripció es pot fer a través de l’enllaç següent: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6105363&compsec=