torna

Detall de la notícia

Imatge 3300476

El Govern modifica la convocatòria d'ajudes a equips esportius per incloure els Play Off

S’estableix un nou termini fins al 15 de maig per a sol·licituds de Play Off d’ascens i pel títol

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha inclòs una modificació a la convocatòria de subvencions destinades a equips esportius de les Illes Balears d’esports individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria estatal en l’actual temporada esportiva 2017 -2018 amb l’objectiu que, a més, s’hi incloguin com a novetat els Play Off per l’ascens i els Play Off per la classificació final i les fases finals de lliga perquè puguin tenir les mateixes condicions que la lliga regular.

Les fases finals, els play off per l’ascens i els play off per la classificació final (guanyador) es desenvolupen a la part final de la temporada, entre el mesos de maig i juny de cada any, per la qual cosa els equips de les Illes Balears encara no s’havien classificat per disputar els denominats “Play Off d’ascens” o “Play Off per la classificació final” en el termini de presentació de les sol·licituds d’ajut de la convocatòria.

Amb aquesta modificació, que es publica aquest dimarts 3 d’abril del 2018 en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, s’estableix un nou termini per a presentar sol·licituds. Si per a la fase ordinària de la lliga o competició el darrer dia per presentar-les era dia 6 de març, per a la fase de Play Off per la classificació final (guanyador) i Play Off d’ascens el nou termini és fins al dia 15 de maig de 2018.

La convocatòria, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el passat 10 de febrer de 2018, té un import de 800.000 euros, valorats per un sistema de mòduls de desplaçaments i manutenció, d’un import total destinats als equips de 1.300.000 euros a repartir entre diferents línies. Significa un augment de 700.000 euros respecte de la legislatura anterior, o sigui un 108% d'increment.

Amb aquesta modificació des de la Direcció General d’Esports i Joventut es premiaran els equips amb bons resultats esportius i es cobriran despeses que poden suposar una despesa extra per als equips.