torna

Detall de la notícia

Imatge 3291358

Educació aprova els calendaris de matriculació als ensenyaments artístics professionals, els elementals de música i dansa i, d'idiomes per al curs 2018-2019

Els alumnes es podran inscriure en aquests ensenyaments de règim especial a partir del mes d’abril 
 
La Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres ha publicat al BOIB (22/03/2018) el calendari d'admissió i matriculació als ensenyaments artístics professionals, als ensenyaments elementals de música i dansa, i als ensenyaments d'idiomes per al curs 2018-19.
 
El primer procés d’admissió i matriculació és per als ensenyaments elementals i professionals de música i dansa per al curs 2018-2019. El termini d’inscripció comença el proper 9 d’abril i romandrà obert fins el 27 d’abril.  
 
Per la seva part, els alumnes que es vulguin matricular d’ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny - cicles formatius de Grau Mitjà i Superior - a les Escoles d’Art d’Eivissa, Menorca i Superior de Disseny de les Illes Balears ubicada a Palma; es podran inscriure del 24 d’abril al 4 de maig.
 
Finalment, per inscriure's als ensenyaments d'idiomes de les Escoles Oficials d'Idiomes de les Illes Balears, es podrà fer a partir del proper 24 d’abril i fins a l'11 de maig. Es dóna també la possibilitat de realitzar la preinscripció via telemàtica, mitjançant la pàgina web de les Escoles Oficials d'Idiomes.
 
Tota la informació corresponent al procés d'admissió i matriculació als ensenyaments artístics professionals, als ensenyaments elementals de música i dansa, i als ensenyaments d'idiomes per al curs 2018-19 es pot consultar a la web de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.