torna

Detall de la notícia

Imatge 3291108

Educació clausura a Menorca les Trobades de coordinadors de convivència i coeducació del 2018

Més de 200 coordinadors de les Illes Balears han intercanviat experiències a cada una de les illes
 
La directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar (ICEE), Marta Escoda, ha tancat avui a Menorca la darrera trobada de coordinadors de convivència i coeducació del 2018, unes jornades celebrades a totes les illes que serveixen per conèixer la realitat dels centres i fomentar l’intercanvi d’experiències.
 
En total, més de 200 coordinadors de convivència i de coeducació de centres educatius de les Illes Balears han participat en aquestes jornades, en les quals es presenten els objectius i les actuacions de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, a la vegada que es dona l’oportunitat als participants de conèixer i compartir la realitat de les seves comissions de convivència i es facilita el contacte entre els coordinadors de diversos centres.
 
En paraules de la directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, Marta Escoda, la celebració d’aquestes trobades dona un grau de satisfacció elevat tant als participants com al mateix Institut, principalment per l’assessorament en plans de convivència i projectes de coeducació.
 
Cal destacar que aquestes jornades serveixen també per aclarir dubtes que planteja el funcionament de les comissions de convivència, l’elaboració de projectes, el disseny d’activitats o l’aplicació de protocols; a la vegada, els participants fan aportacions a l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar.
 
Aquestes trobades que avui es tanquen a la seu de la UIB d’Alaior, a Menorca, es varen iniciar el 16 de febrer a Eivissa i també s’han dut a terme a Palma i a Porreres.