torna

Detall de la notícia

Imatge 3290715

L'exposició: "El voluntariat: una mirada transformadora", organitzada per la Conselleria de Cultura, es podrà visitar fins el 23 d'abril a la seu de la UIB d'Eivissa

Des del dimecres dia 21 de març fins dilluns dia 23 d’abril es podrà visitar l’exposició fotogràfica “El voluntariat una mirada transformadora”, de Yago Soria, premi Art Jove en el darrer certamen de fotografia, es pot veure a la seu de la UIB d’Eivissa i Formentera (C/del Calvari, 1, Eivissa).

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica i l’Institut Balear de la Joventut (IBJove) organitza aquesta exposició, que ja s’ha pogut veure abans en diferents indrets de Mallorca, Formentera i Eivissa.

Aquesta exposició compta amb la col·laboració de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears (PLAVIB). L’exposició és un encàrrec al guanyador del primer premi de la passada edició de 2017 del certamen de fotografia, Yago Soria, per part de la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica, a través del programa cultural Art Jove que impulsa IBJove.