torna

Detall de la notícia

Imatge 3288752

Activitat de formació: "Viure les matemàtiques per comprendre el món"

S’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Viure les matemàtiques per comprendre el món”. Aquesta activitat de formació, organitzada pel Servei de Normalització Lingüística i Formació, tindrà lloc en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut el dia 26 d’abril. La inscripció s’ha de fer a través del Portal del personal.

Els objectius d’aquesta activitat són els següents:

  • Impulsar el canvi metodològic i curricular a l’ensenyament-aprenentatge de les matemàtiques, i conscienciar de la importància de la formació del professorat per aconseguir-ho.
  • Fomentar les metodologies innovadores on els estudiants tenen un paper actiu, que provoquin en els alumnes actituds positives i els facin prendre consciència que l’aplicació de les matemàtiques els ajudarà a resoldre problemes quotidians.
  • Emprar l’activitat matemàtica per conviure i investigar sobre el món, acollint la identitat de totes les persones.
  • Potenciar la coordinació entre els docents de matemàtiques del segon cicle de primària i el primer cicle de secundària.
  • Donar a conèixer recursos i llenguatges matemàtics, així com les bones pràctiques en matemàtiques que s’estan realitzant als nostres centres educatius.

Termini d’inscripció: del 23 de març al 15 d’abril.