torna

Detall de la notícia

Imatge 3277077

Surt a licitació el contracte de servei d'exhumació de les fosses incloses en el Pla d'Actuacions 2018

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha licitat el contracte de servei d’exhumació de fosses comunes previstes en el Pla d’Actuacions 2018, aprovat per la Comissió Tècnica de Desapareguts i Fosses de les Illes Balears, i que ha de cobrir, a més, la identificació dels cossos que es localitzin.
 
El contracte de servei d’exhumació serà per intervenir les següents fosses incloses en el Pla d'Actuació 2018: la segona fase d’exhumació de la fossa de Porreres, la de Montuïri, la dels dos pous de Son Lluís (Porreres) i el de s’Àguila (Llucmajor), la fossa de Sencelles, la de Calvià, la de Marratxí, la de ses Figueretes o del Cementiri Vell (Eivissa), la d’Alaró, la de Llucmajor, la de Santa Maria, i la de Deià. Així mateix, s’hi inclouen l’execució dels certificats de viabilitat de les fosses de Manacor i de la de Bunyola. S’espera trobar a la fossa de Porreres a Aurora Picornell, Belarmina González, Catalina Flaquer i les seves filles Antònia Pasqual i Maria Pasqual; i a la fossa d’Alaró Pau Crespí, batle Mancor.
 
El termini d’execució del contracte és de 9 mesos per un valor estimat de 480.600 €; i la data límit de presentació de propostes és de 41 dies naturals, això és, fins el dia 15 d’abril, al Servei de Contractació de la Conselleria de Cultura, participació i Esports (c/ de l’Uruguai, s/n. Palma Arena. Palma. 07010 o al correu electrònic contractacio@sgptc.caib.es)
 
La resolució per la qual s’anuncia l’esmentada licitació ha sortit publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears aquest dijous 8 de març http://www.caib.es/eboibfront/ca/2018/10787/606540/licitacio-per-a-l-adjudicacio-del-contracte-del-se