torna

Detall de la notícia

Imatge 3276051

Cessió permanent de material esportiu del pilot Lluís Salom a la Conselleria de Cultura, Participació i Esports

Aquest dimecres 7 de març de 2018 s’ha signat l'acord de cessió permanent de material esportiu del pilot Lluís Salom entre els seus pares, María Antonia Horrach Moyà i José Luis Salom Llompart, i la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur.

 
La cessió del material és per part dels pares del pilot a la Fundació per a l’Esport Balear amb l'objectiu que les 72 peces que des del passat mes de juny estan exposades al Centre d’Interpretació de l’Esport de les Illes Balears, situat al Palma Arena, hi continuïn exposades permanentment i perquè, alhora, siguin objecte de visites guiades per a escoles i altres col·lectius. Fins a la signatura d'aquest acord, i com ha destacat la consellera, fins ara han visitat l'exposició més de 500 escolars.
 
A l'acte, a més de la consellera Fanny Tur i dels pares del pilot, que han estat els signants de l’acord, també hi ha assistit el director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas, i el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Josep Abrines.

El material esportiu cedit a la Fundació per a l’Esport Balear per part de María Antonia Horrach Moyà i José Luis Salom Llompart és amb finalitats les documentals i expositives que es considerin oportunes, sempre que restin incloses en el seu àmbit competencial.