torna

Detall de la notícia

Imatge 3276014

Nova licitació: Educació treu a licitació les obres de millora al CEIP Sant Jordi a Sant Josep de sa Talaia, Eivissa

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i publica al BOIB d’ahir la licitació de les obres de millora del CEIP Sant Jordi, a Sant Josep de sa Talaia, Eivissa. Aquest projecte de millora surt a licitació per 77.820 euros i té un termini d’execució de 3 mesos.

Projecte de millora al CEIP Sant Jordi, a Eivissa

L’obra de millora de l’accessibilitat al CEIP Sant Jordi és la segona fase del projecte i preveu una important actuació d’adequació del centre. L’obra surt a licitació per més de 77 mil euros i les obres s’hauran de realitzar a l’estiu, coincidint amb el període de vacances dels alumnes.

El projecte de reforma preveu l’eliminació de barreres arquitectòniques i la millora de l’accessibilitat amb les intervencions següents:

- Subministrament i col·locació d'un ascensor adaptat a l'interior del centre, que implica enderrocar el forjats i la solera, així com la transformació de les dues aules petites de planta baixa en una i, el canvi de la finestra existent.

- Construcció  d'una escala d'evacuació amb accés al pati existent, que suposa  obrir una porta a la planta primera i una altra a planta baixa enfrontada amb la col·locada a la fase 1del projecte.

Una vegada publicat en el BOIB, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de quasi 78 mil euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.