torna

Detall de la notícia

Imatge 3275988

"Nàufrags de l'Evolució" de la productora menorquina Paleàrtica Films rep un nou premi internacional

El passat dia 26 de febrer del 2018 el documental "Nàufrags de l'Evolució" va rebre el seu tercer guardó internacional el "premi d'exel·lència" a l'Accolade Global Festival Film Competition dels Estats Units.

La productora menorquina Paleàrtica ha rebut el suport i l'assessorament de l'IBFC (Illes Balears Film Comission), entitat vinculada a la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

El documental menorquí "Nàufrags de l'Evolució", dirigit per Toni Escandell és un documental de 52 minuts coproduït per Paleàrtica Films i IB3 Televisió. Va ser enregistrat a l'illa de l'Aire, un illot de Menorca i el seu contingut té un gran valor patrimonial i científic, ja que es descobreixen esdeveniments que fins ara no havien estat enregistrats.

L'Accolade, actualment en el seu 14è any, és un prestigiós concurs mundial de cinema únic en la indústria en el qui competeixen 64 països. Aquest, dóna a directors, productors, actors i equips creatius talentosos l'exposició positiva que mereixen, descobreix i honora els èxits dels cineastes que produeixen entreteniment d'alta qualitat i nous mitjans per atreure tant als veterans de la indústria del poder com a nous cineastes amb talent. L'Accolade és una competència híbrida única de premis amb terminis estacionals; no és un festival de cinema tradicional. Els nostres guardonats premiats han guanyat els premis Oscar, Emmys i Tellys.

Movie Maker Magazine va nomenar l'Accolade com "Un dels 25 millors festivals per a la tarifa d'entrada", van afirmar: "Els participants del passat no poden deixar de frenar les oportunitats professionals que ha generat la participació en aquest esdeveniment per al seu treball".

Per altra banda, l'Accolade també promou els guanyadors de premis a través de comunicats de premsa a més de 40.000 cineastes i contactes de la indústria, així com cinc mitjans de distribució  global addicionals.

El concurs Accolade Global Film Competition és realment internacional i ha rebut projectes de cineastes de més de 64 països, incloent-hi Austràlia, Bahrain, Bali, Brasil, Bulgària, Canadà, Xile, Colòmbia, Cuba, Dinamarca, França, Grècia Hong Kong, Islàndia, Índia, Indonèsia, Iran, Irlanda, Israel, Itàlia, Japó, Corea, Kosovo, Lituània, Malàisia, Malta, Martinica, Mèxic, Nova Zelanda, Nigèria, Noruega, Pakistan, Paraguai, Filipines, Polònia, Romania. , Rússia, Singapur, Eslovènia, Sud-àfrica, Corea del Sud, Espanya, Sri Lanka, Suècia, Suïssa, Taiwan, Turquia, Emirats Àrabs Units, Regne Unit, EUA entre d'altres.