torna

Detall de la notícia

Imatge 3272944

Publicada la convocatòria d'estades professionals per a docents a centres educatius europeus

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD), a través de l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat, convoca ajuts destinats a docents per realitzar una estada professional a centres educatius d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, França, Itàlia, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, República d’Irlanda i Suïssa durant el curs 2018-2019. Aquestes estades consisteixen en visitar un centre d’algun d’aquests països durant dues setmanes, de forma que els docents puguin observar el funcionament  i la gestió acadèmica i administrativa del centre d’acollida i participin i col·laborin activament en el desenvolupament de les activitats lectives d’aula i de centre.

Alguns dels objectius del programa són proporcionar oportunitats per millorar el domini de llengües estrangeres, promoure l’intercanvi de bones pràctiques docents,  facilitar el desenvolupament d’actituds d’estima per la diversitat cultural europea i propiciar projectes conjunts entre la comunitat educativa a nivell europeu.

Els destinataris de la convocatòria són funcionaris dels cossos de mestres d’educació infantil i primària, professors i catedràtics d’ensenyament secundari i d’escoles oficials d’idiomes, professors tècnics de formació professional, professors de música i d’arts escèniques i professors d’arts plàstiques i disseny.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 22 de març de 2018. La sol·licitud per participar-hi s’ha de presentar a través de la seu electrònica del MECD.