torna

Detall de la notícia

Imatge 3272367

Educació treu avui a licitació obres de millora a centres educatius de les Illes Balears per més de 511 mil euros

La Conselleria d’Educació i Universitat treu avui a licitació en el BOIB dues obres de millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears; concretament, la sol·licitada construcció d’un gimnàs al CEIP Nova Cabana, a Marratxí, i l’obra de millora de l’accessibilitat al CEIP Sant Ciríac, a Santa Eulària, Eivissa. Aquests projectes de millora surten a licitació per 511.170 euros.

Construcció d’un gimnàs al CEIP Nova Cabana, a Marratxí

La primera de les obres que surt avui a licitació donarà compliment al compromís de la Conselleria de resoldre una reivindicació del centre de fa més de deu anys, data en la qual es va construir el CEIP: la de disposar d’un gimnàs a les seves instal·lacions.

L’obra, que surt a licitació per un import de 436.655 euros i un termini d’execució de 12 mesos, preveu la construcció d’un gimnàs al costat del menjador i la cuina, a la part nord del solar, que tindrà un accés independent. La nova infraestructura s’ubicarà en una superfície de 269 m2.

Projecte de millora al CEIP Sant Ciríac, a Santa Eulària, Eivissa

L’obra de millora de l’accessibilitat al CEIP Sant Ciríac preveu una important actuació d’eliminació de barreres arquitectòniques al centre. L’obra surt a licitació per 74.515 euros i un termini d’execució de 3 mesos.  

El projecte de reforma preveu l’eliminació de barreres arquitectòniques i la millora de l’accessibilitat amb les intervencions següents:

· Instal·lació d’un ascensor accessible.

· Construcció de diverses rampes a l’exterior de l’edifici per resoldre petits desnivells.

 

Una vegada publicat en el BOIB, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquestes actuacions, que sumen més de 511 mil euros, són algunes de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.