torna

Detall de la notícia

Imatge 3260595

El Govern signa amb el Consejo Superior de Deportes un conveni pioner que facilita la formació i inserció laboral dels esportistes d'alt nivell

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, com a presidenta del Patronat de la Fundació per a l’Esport Balear, ha signat avui matí amb el Consejo Superior de Deportes un conveni pioner per tal d’introduir el programa d’atenció a l’esportista d’alt nivell (PROAD) a les Illes Balears per primera vegada. Aquest programa preveu i fa seguiment d’accions conjuntes que facilitin la formació i la inserció laboral dels esportistes d’alt nivell de les Illes Balears.
 
De fet, les Illes Balears i Extremadura són les comunitats autònomes pioneres a signar aquest conveni per a dur a terme el programa que té com a objectius principals fer seguiment de la vida acadèmica i posterior inserció laboral dels esportistes d’alt nivell de les Illes Balears.
 
Aquest conveni, que finalitza el 31 de desembre de 2018 però es pot prorrogar fins a quatre anys per acord de les dues parts, té data anterior a la trobada d’avui entre la consellera i el president del Consejo Superior de Deportes (CSD), José Ramón Lete, perquè el programa es pogués començar a aplicar.
 
A la reunió, ha acompanyat la consellera Toni Fernández, coordinador PROAD de les Illes Balears, departament de la Fundació per a l’Esport Balear, en una trobada en què també hi ha estat present la directora general d’Esports d’Extremadura.