torna

Detall de la notícia

Imatge 3252050

Armengol destaca l'empresa Logitravel com a exemple d'internacionalització i innovació tecnològica

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada del rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, ha visitat la seu de Logitravel, ubicada al ParcBit.

Armengol ha posat Logitravel com a exemple del que, com a Govern, es vol impulsar: «una millora del model econòmic i social que creixi a partir de la qualitat, la intel•ligència i el valor afegit, enfront de la quantitat».

Durant la visita, la presidenta ha remarcat la feina d’aquesta agència de viatges en línia, «que ha fet de la innovació i l’especialització tecnològica, la internacionalització i el talent professional, els pilars del seu èxit».

La titular de l’executiu ha destacat que «és una empresa creada per persones d’aquí i formades a la Universitat de les Illes Balears, que ha sabut adaptar-se als nous temps, ha convertit en oportunitats reptes com la digitalització i la globalització i ha fet del món el seu mercat».

En aquest sentit, també ha apuntat que l’empresa, present a més de 10 països i amb més de 750 treballadors, «s’ha fet un lloc important al mercat a partir de l’aplicació d’innovacions tecnològiques al sector turístic, i any rere any ha anat creixent, sumant nous països, nous projectes empresarials i nous nínxols de mercat». 

«L’experiència i el coneixement de Logitravel», ha manifestat la presidenta Armengol, «ens poden ajudar a continuar sent referents en el sector i també a ser més competitius, a través d’una aposta col•lectiva pel coneixement, la qualitat i la sostenibilitat».