torna

Detall de la notícia

Imatge 3246743

Finalitza en el CEP d'Eivissa el cicle de conferències "Som parlants, som models i tenim un marge d'acció"

El passat divendres, 9 de febrer, va finalitzar amb la conferència que va impartir Gemma Sanginés el cicle “Som parlants, som models i tenim un marge d’acció”. Organitzat pel Servei de Normalització Lingüística i Formació, aquest cicle de conferències va tenir lloc els dies 15 de desembre de 2017, 19 de gener i 9 de febrer de 2018 en el CEP d’Eivissa i hi varen participar prop de 30 docents.

Aquesta activitat formativa tenia com a objectius principals fomentar l’adopció de conductes lingüístiques que facilitin l’ús de la llengua catalana dins i fora de l’aula i aconseguir que el català sigui la llengua vehicular del sistema educatiu. Tot plegat ha possibilitat que els docents participants, amb l’ajut dels conferenciants, hagin pogut reflexionar sobre les actituds lingüístiques del professorat i treballar eines i recursos per a l’assertivitat lingüística.

Conferències realitzades

  • Divendres, 15 de desembre: “Treballar actituds lingüístiques, entre professorat i alumnat”, a càrrec de Bernat Joan i Marí.
  • Divendres, 19 de gener: “Assertivitat lingüística per a docents: recursos dins de l’aula”, a càrrec de Ferran Suay i Lerma.
  • Divendres, 9 de febrer: “Assertivitat lingüística per a docents: recursos fora de l’aula”, a càrrec de Gemma Sanginés Sáiz.