torna

Detall de la notícia

Imatge 3246722

El SOIB realitza una preselecció de personal per a IBEROSTAR per a hotels de les zones de Palma, Calvià, Santanyí i Alcúdia

Els dies 26 i 28 de febrer el SOIB durà a terme una jornada selecció de candidats i candidates per a cobrir 85 llocs de feina per als hotels que la cadena IBEROSTAR té a la zona de Palma, Calvià, Santanyí i Alcúdia. Ambdós processos de selecció tindran lloc a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i les entrevistes les faran de manera conjunta el personal tècnic del servei SOIB Empreses i d’Iberostar.
 
Les persones interessades, que han d’estar inscrites al SOIB i complir amb els requisits per a les ofertes de cuina, recepció, bar i pisos, hauran d’emplenar, fins al dia 14 de febrer, un formulari en línia que es troba a la pàgina web del SOIB (www.soib.es). Una vegada feta la preinscripció, i en cas de reunir amb les condicions, els participants rebran una invitació sms per assistir a la jornada d’entrevistes. Aquesta prescripció i tota la informació sobre la tramitació que cal fer es pot consultar a: https://goo.gl/XmHfMt.

Per a la primera selecció del dia 26 de febrer, Iberostar ofereix 20 llocs dels perfils de cuina i bar, mentre que per a la jornada de dia 28 s’ofereixen 10 llocs de recepció, 15 de pisos i 40 d’animació.

Els hotels del grup Iberostar ubicats a la zona de Palma són Iberostar Bahia Palma, Iberostar Cristina  i Iberostar Playa de Palma. De la zona de Calvià les ofertes de feina corresponen als hotels Iberostar Grand Portals Nous i Iberostar Suites Jardín del Sol.

40 PLACES D’ANIMACIÓ

Per una altra banda, el dia 28 de febrer, SOIB EURES també farà una selecció de personal per cobrir 40 llocs d’animadors/animadores per als hotels de Palma, Santanyí i Alcúdia (Iberostar Ciudad Blanca, Iberostar Alcudia Park, Iberostar Albufera, Iberostar Cala Barca, Iberostar Cristina).

Per participar-hi, a més d’estar inscrit o inscrita al SOIB i reunir els requisits, s’ha d’enviar el  currículum vitae  abans del 21 de febrer al correu: eures@soib.caib.es. En cas de complir amb el perfil, la persona candidata rebrà una invitació sms per assistir a la jornada que tendrà lloc a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

El proper mes de març, el SOIB Empreses durà a terme una altra selecció de personal per a Iberostar, concretament per als hotels de les zones d’Alcúdia, Manacor i Felanitx.

SOIB EMPRESES

El servei de preselecció de personal del servei SOIB empreses està disponible durant tot l'any i és un dels que registra més sol·licituds. Aquest servei pretén amb aquest tipus d'accions generar noves oportunitats laborals per a les persones aturades i facilitar a les persones inscrites al SOIB la possibilitat de trobar una ocupació millor, alhora que ofereix a les empreses un instrument d'intermediació eficaç per trobar els perfils adequats en funció de les seves necessitats.
 
En aquesta línia, el SOIB fa la preselecció de personal a través de la base de dades per trobar els candidats més adequats, a més de dur a terme la difusió de les ofertes, proporcionar la informació i fer les entrevistes per facilitar la tasca de contractació.

D'aquesta manera, gràcies al servei d'intermediació de SOIB Empreses, al llarg del 2017 empreses com a Carrefour, Mercadona, Primark, Melià, Eroski, LIDL, Globalia, Melchor Mascaró i Thomas Cook han pogut disposar de professionals qualificats i adaptats als perfils requerits.
 

Enllaços