torna

Detall de la notícia

Imatge 3246560

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports explica a Maó les oportunitats del programa Erasmus + Joventut

La seu de l’Injove a Maó va acollir ahir horabaixa una sessió informativa sobre les oportunitats que ofereix el programa Erasmus + Joventut, organitzada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, com a integrant de l’Agència Nacional Espanyola que impulsa el programa comunitari.

En el decurs de la sessió, les persones participants, tècnics de joventut d’entitats i institucions, han conegut aspectes concrets del programa, com ara els relatius al voluntariat internacional i als intercanvis juvenils, així com a les iniciatives juvenils transnacionals. A més, han rebut recomanacions amb l'objectiu de presentar els seus propis projectes i han pogut resoldre dubtes.

Aquesta formació és la primera de les tres que ha organitzat amb el mateix objectiu la Conselleria, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, a Menorca, Eivissa i Mallorca. El proper dijous, dia 15, se celebrarà una acció formativa al centre jove de l’Ajuntament d’Eivissa i el dimarts, dia 20 de febrer, una altra a l’aula A12 de l’edifici Guillem Cifre de Colonya de la Universitat de les Illes Balears.

El programa Erasmus+ Joventut en Acció és el programa comunitari que promou la mobilitat, l’aprenentatge no formal i la solidaritat, vigent per al període 2014-2020 i que es dirigeix a les persones joves, entitats juvenils i professionals que es dediquen a l’àmbit de la joventut.

Les persones o entitats beneficiàries d’aquest programa poden accedir a finançament per a vactivitats com ara intercanvis de bones pràctiques, participació en projectes de voluntariat europeu o la creació d’associacions per impulsar interessos comuns.

Més informació a http://www.caib.es/sites/joventut/ca/moduls_formatius_erasmus__joventut-86308/