torna

Detall de la notícia

Imatge 3244459

Finalitza la fase presencial de l'activitat de formació "Educar i acompanyar l'alumnat de formació professional bàsica. Claus d'èxit i qualitat"

El passat dissabte, 3 de febrer, es va dur a terme la darrera sessió presencial del conjunt de formacions que amb el nom d’“Educar i acompanyar l’alumnat de formació professional bàsica. Claus d’èxit i qualitat” s’ha desenvolupant per als docents de les Illes Balears que imparteixen docència als programes d’FPB. Aquestes formacions tenien la intenció d’oferir un espai per conèixer i compartir recursos i bones pràctiques per a facilitar la tasca educativa amb l’alumnat d’aquests programes.

L’activitat de formació s’ha duit a terme de manera pràcticament simultània al CEP de Palma, al de Maó i al d’Eivissa. En total, han estat 70 els docents –la majoria dels quals tutors d’FPB– els que han participat en una formació que amb l’ajut de ponents experts i de professors experimentats ha possibilitat realitzar un treball pràctic i vivencial amb relació a actituds docents, eines i recursos específics per treballar amb l’alumnat, a l’organització de la tutoria  i a la millora de la convivència a les aules d’FPB. A més, en cada una de les tres formacions s’ha dedicat un espai significatiu a mostrar i a compartir experiències d’èxit i bones pràctiques que actualment es desenvolupen a centres educatius de les Illes Balears.

La fase a distància es desenvoluparà fins al proper dia 18 de febrer a través del Moodle de la formació. 

Degut a la bona acollida i a l’interès que el professorat del cos tècnic de formació professional ha demostrat per aquesta formació, la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat en convocarà una nova edició per al proper curs 2018-2019.