torna

Detall de la notícia

Imatge 3242634

Martí March ha visitat avui el CEPA S'Arenal per veure el resultat de les obres que s'hi han fet

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante i de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda ha visitat avui el Centre d’Educació per a Persones Adultes (CEPA) per veure el resultat de les obres de millora que s’hi han dut a terme. Actualment el centre té matriculats 607 alumnes.

El projecte es va licitar amb caràcter d’urgència, degut a la situació en que es trobava el centre, i suposat una important actuació que ha permès la millora general del centre així com la retirada de tres aules modulars. L’obra es va adjudicar per 399.404,60€ a l’empresa Proyecon Galícia SA i es va executar aquest estiu.

Les obres han consistit en la reforma de la coberta per esmenar els actuals problemes d’aluminosis; la remodelació dels banys, la renovació de la instal·lació elèctrica i contra incendis de l’edifici per la seva adaptació a la normativa vigent i la millora de la climatització. Aquesta darrera actuació juntament amb la  de la instal·lació elèctrica suposaran la millora de l’eficiència energètica del centre.

Aquesta intervenció és un dels projectes inclosos al Programa Operatiu FEDER/FSE 2014-2020 de les Illes Balears, que són cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Cal recordar que a partir del proper dilluns 12 de febrer i fins el dia 16 els centres d’Educació per a Persones Adultes (CEPA) obren la seva matrícula als ensenyaments d’educació secundària per a persones adultes que condueixen a l’obtenció del graduat en educació secundària obligatòria del segon quadrimestre.