torna

Detall de la notícia

Imatge 3235379

La Conselleria d'Esports participa en la segona edició de la Mallorca Gym Cup en el Palma Arena

Els pròxims 16 i 17 de febrer de 2018 se celebrarà la segona edició de la Mallorca Gym Cup, una competició de Gimnàstica Artística Femenina d'àmbit internacional, que gràcies a la participació de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, es durà a terme al Palma Arena per segon any consecutiu, organitzada pel Club Esportiu Xelska.

 
En l'edició d'enguany s'han superat les inscripcions rebudes l'any anterior, amb un total de 275 gimnastes i 80 tècnics de diferents països, els quals participaran en aquesta competició, que s'està convertint en un referent en el món de la gimnàstica.
 
Amb motiu d'aquest esdeveniment, avui dilluns dia 5 de febrer, a les 11 hores, a la Sala Especialitzada de Gimnàstica del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB), en el Poliesportiu Prínceps d’Espanya, s’ha fet la presentació del cartell oficial de l'esdeveniment. A l'acte hi han assistit la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern, Fanny Tur, acompanyada del director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Pep Abrines, i els representants del Club Esportiu Xelska, així com alguns representants de patrocinadors i col·laboradors de la Mallorca Gym Cup. També hi han estat presents les gimnastes més destacades del Club Esportiu Xelska, que pertanyen al Programa de Tecnificació del CTEIB, que són un total de 23, mentre que Claudia Colom i Eva Pérez no hi participaran per lesió.
 
Durant la presentació, les gimnastes feien el seu entrenament per a la preparació de la competició del pròxim cap de setmana, a Gijón, de la Lliga Iberdrola, i de la qual són les actuals líders.
 
La consellera Fanny Tur ha volgut destacar la implicació del Govern, cedint gratuïtament per segon any consecutiu el Palma Arena, un exemple que s’obren, com ha recordat, les instal·lacions del velòdrom a la ciutadania i a esdeveniments socials i culturals de caràcter internacional.