torna

Detall de la notícia

Imatge 3229130

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports edita uns adhesius amb el lema: Ep, no badis! per advertir els conductors que viatgen infants dins el vehicle

Amb la finalitat de fomentar la visibilitat de la llengua catalana als carrers dels pobles i ciutats de les Illes Balears, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, ha editat 25.000 exemplars d’un triangle per als automòbils d’advertència de la presència d’un nadó.
 
El triangle es distribuirà de forma gratuïta principalment a través de maternitats, consultes de pediatria i escoletes, encara que també es farà arribar a altres institucions de les Illes Balears, tals com Consells Insulars i Ajuntaments per poder abastir al màxim de ciutadans possible.
 
A més de ser molt útil a l’hora d’advertir els conductors que extremin les precaucions perquè hi ha infants dins el vehicle, amb aquesta acció es fomenta que la llengua catalana faci part del paisatge lingüístic a les Illes Balears, és a dir, la presència d’aquesta llengua al carrer.