torna

Detall de la notícia

Imatge 3229051

Educació treu a licitació obres de reforma al CEIP Voramar a Can Picafort

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i publica avui al BOIB la licitació de l’obra de millora del CEIP Voramar de Can Picafort a Santa Margalida per un import de 80.438 euros.

El projecte preveu la substitució de les finestres la planta principal del centre que a l’actualitat es troben molt deteriorades, per finestres d’alumini i té un termini d’execució de 10 setmanes.

L’actuació de substitució de les finestres exteriors de la planta pis es farà sense l’alteració de les façanes de l’edifici principal i preveu la col·locació d’unes noves fusteries també d’alumini, que compleixin amb tots els requisits d’estanqueïtat, aïllament, seguretat i d’altres de la normativa vigent.

En total es renovaran les fusteries de 88 aules, 4 despatxos, els banys i els passadissos de la planta principal del centre.

Aquesta actuació inicialment no estava prevista al Pla d’Infraestructures Educatives però s’ha decidit la seva inclusió al Pla degut al deteriorament de les finestres fet que comprometia la seguretat dels alumnes i els mestres.

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

La finalitat del Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes tracta de respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitat estructurals que presenten els centres educatius de Balears.