torna

Detall de la notícia

Imatge 3221885

Reactivada la campanya de foment de la convivència i contra la xenofòbia

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha activat una nova fase de la campanya “Sensibilització contra la xenofòbia i pel foment de la convivència”, iniciada a finals de l’any 2016 amb l’edició de material gràfic i sonor, a la qual s’afegeix ara el llançament d’un audiovisual d’un minut de durada.
 
El vídeo, dirigit per Joan Cobos i protagonitzat per l’actor Rodo Gener, ja s’ha començat a emetre a les televisions i als cinemes de les Illes Balears. Es tracta d’un audiovisual d’un minut de durada que convida l’espectador a reflexionar sobre la necessitat de ser actiu en favor de la convivència, de fer veure que tothom és agent de cohesió social i que fomentar la convivència i no discriminar ningú és una decisió personal, i per tant, evitable.
 
Aquesta campanya de sensibilització pretén tenir un efecte preventiu envers qualsevol tipus de pràctica discriminatòria, així com fomentar la interacció i la convivència intercultural a la nostra comunitat. De fet, va ser la primera campanya institucional promoguda per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació.

La podeu veure fent clic AQUÍ.