torna

Detall de la notícia

Imatge 3217740

La UIB acull l'exposició "El voluntariat: una mirada transformadora", organitzada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports

Des de dilluns 15 de gener i fins a finals de febrer la Universitat de les Illes Balears acull l'exposició fotogràfica "El voluntariat: una mirada transformadora", de Yago Soria.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica i l’Institut Balear de la Joventut (IBJove) organitza l’exposició amb la intenció de que sigui itinerant a totes les Illes Balears durant l’any 2018. Aquesta exposició compta amb la col·laboració del Consell Insular de Mallorca i de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears (PLAVIB). L'exposició és un encàrrec de la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica, a través del programa cultural Art Jove que impulsa IBJove, al guanyador del primer premi de la passada edició de 2017 del certamen de fotografia, Yago Soria.

L’exposició es podrà visitar al campus de la UIB fins a finals de febrer i anirà itinerant pels diferents edificis. Està previst que el pròxim mes de març canviï d’ubicació.