torna

Detall de la notícia

Imatge 3212491

L'artista eivissenca Aída Miró exposa a la Roll Up Gallery de San Francisco, a través de l'Institut Ramon Llull

Combinant pintura acrílica, esprai i oli sobre tela, l'artista eivissenca Aída Miró ha pintat retrats de Michael Jackson, James Brown o Frida Kalho, entre molts altres músics, artistes, ballarins o DJs.

Des d'avui, 11 de gener, Miró presenta la seva última exposició a la Roll Up Gallery de San Francisco, als Estats Units, on romandrà fins al 12 de febrer, gràcies a l'Institut Ramon Llull.

David Bowie, Jimmy Hendrix, Erikah Badu, Whitney Houston, Jay Z, Basquiat o Picasso són només alguns dels grans artistes que es poden veure a l'exposició d'Aída Miró a San Francisco sota el títol 'En vivo y en directo'. El nom del projecte es deu al fet que l'artista ha pintat els seus quadres durant els espectacles o concerts dels propis músics, amb la mirada del públic posada sobre ella i el desenvolupament del seu procés creatiu.

Nascuda a Eivissa i resident a Nova York, Aída Miró va començar a pintar als carrers a principis dels anys 90. Miró és llicenciada en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València, amb un postgrau en Disseny Teatral de la Universitat de Bristol, al Regne Unit, i un doctorat en Educació Artística a la Universitat Autònoma de Madrid. El seu treball -fortament influenciat per la música i la dansa- ha estat exposat internacionalment, en ciutats com París, Mèxic DF, Oaxaca, Nàpols, Hamburg, Bristol, Nova York, Barcelona o Madrid. L'any passat va guanyar la 15a edició del NYC Art Battle.