torna

Detall de la notícia

Imatge 3203465

Govern, patronal i sindicats es reuneixen per a analitzar accidents i malalties professionals en el sector d'hoteleria

El passat dijous es va celebrar la primera reunió del grup de treball acordat a l’addenda del Conveni col·lectiu d’hoteleria, acordat pels sindicats i patronals del sector el mes de setembre, amb l’objectiu de fer seguiment de les dolences causades pels sobreesforços físics, i la detecció de malalties professionals derivades de problemes músculo-esquelètics.

En aquesta primera reunió del grup de treball es va donar compte de diferents gestions realitzades, i es va acordar la celebració d’una propera reunió al mes de gener, per tal de tractar assumptes relacionats amb la salut laboral de les persones treballadores al sector.

Aquest grup de treball respon a la voluntat del Govern, sindicats i patronal de vigilar les sobrecàrregues de treball i de posar en marxa mesures i instruments en matèria d’ergonomia per a facilitar la detecció i reconeixement de les malalties professionals per part del sistema sanitari.

En representació de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, hi va assistir la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro.