torna

Detall de la notícia

Imatge 3187329

«Carta als Reis d'Orient»

La Direcció General de Política Lingüística ha posat en marxa una proposta  d’activitat adreçada als centres educatius de primària que consisteix a escriure als Reis d’Orient mitjançant el formulari Vols ajudar els Reis d’Orient?

Aquest formulari es pot trobar a l’apartat «Carta als Reis d’Orient», de la pàgina web http://jocsencatala.cat. Es tracta d’una activitat que pretén fer reflexionar sobre la presència de la llengua catalana en l’àmbit del joc, que es pot dur a terme amb els alumnes de l’edat que es consideri més adequada. Tots els participants entraran en el sorteig d’un viatge a Port Aventura. En aquest sentit, en el mateix apartat també s’hi pot trobar una carta als Reis que es pot imprimir perquè els alumnes els escriguin i els demanin què volen.

L’activitat forma part de la campanya «I tu, jugues en català?» per fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit del joc i la jugueta. A la pàgina web de la campanya es poden cercar els jocs en català que hi ha actualment en el mercat, i també informació sobre els establiments de les Illes Balears que disposen de jocs i juguetes en català.