torna

Detall de la notícia

Imatge 3187238

SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ Apunta-t'hi a la teva oficina SOIB!

Què són els programes SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ?

Si tens 30 anys o més, el SOIB t’ofereix la possibilitat de poder qualificar-te a través d’un programa de formació i ocupació.  Mitjançant aquest programa podràs accedir a una feina i a la vegada realizar una formació vinculada, que te conduirà a l’obtenció d’un  certificat de professionalitat.

Es realitza formació dins l’àmbit de diferents famílies professionals: forestal,  jardinería, activitats administratives, fusteria i moble, llanterneria i climatització, electromecànica de vehicles, muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics, promoció turística, atenció sociosanitària a persones dependents, operacions auxiliars de construcció, etc.

La idea és que et puguis formar segons les teves necessitats, motivacions i interessos a través d’un projecte de formació i ocupació que et permeti millorar les teves competències laborals.

Quins requisits he de complir per tenir accés aquesta formació?

- Has de tenir 30 anys o més en el moment de sol•licitar-la

- Has d’estar inscrit/a al SOIB com a demandant d’ocupació en situació d’atur.

- Has de cumplir els requisits d’accés al certificat de professionalitat.

- Poder ser beneficiari/ària d’un contracte per a la formació i aprenentatge.

On podré cursar aquests programes de formació i ocupació?

A entitats locals (ajuntaments i consells insulars) i fundacions sense ànim de lucre de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Quina durada tindran els contractes?

Els contractes començaran entre l'1 i el 15 de febrer de 2018, i tindran una durada d'entre 9 i 12 mesos (en el cas de Formentera 6 mesos). 

#UnSaltAlFutur