torna

Detall de la notícia

Imatge 3184491

Palma acollirà el mes de maig de 2018 el Congrés de la Societat Espanyola del Dolor

La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada pel director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i el gerent de l’Hospital Son Llàtzer, Francisco Marí, s’ha reunit avui amb José Luis Aguilar, president del Comitè Organitzador del XV Congrés de la Societat Espanyola del Dolor (SED), que tendrà lloc a Palma els dies 24, 25 i 26 de maig de l’any que ve.

El cap del Servei d’Anestèsia de l'Hospital Son Llàtzer i president del Congrés, José Luis Aguilar, ha presentat a la consellera el programa del Congrés, que té com a lema “Viure sense dolor”. Entre les premisses del Congrés hi ha destacar el treball integrador dels professionals d’atenció primària, els equips d'infermeria, metges, psicòlegs, fisioterapeutes i cures pal•liatives, així com donar més veu als pacients a través de les associacions de pacients, i debatre l'economia d'escala.

El Congrés inclou un programa científic que comptarà amb comunicacions i taules rodones, i s’espera que s’hi inscriguin més de 1.000 professionals.